Mediamyynti

Mediamyyntitiimi:
adsales(ät)editoreco.com.
Puh. 050 351 2230
(ark. ma-to klo 10-15 ja pe 10-14, muina aikoina 0400 691 301).

Kellolehti tavoittaa alansa ensimmäisenä suomenkielisenä kaupallisena erikoisaikakauslehtenä enemmän juuri kelloista ja koruista kiinnostuneita kuin mikään muu media. Kun Kellolehden lisäksi otetaan mukaan Ruotsissa kustantamamme Klocktidningen ja tanskalainen kelloerikoislehtemme Urmagasinet, yhden numeron eri kieliversioiden levikki on reilusti yli 80.000 kappaletta. Lokakuussa 2018 tuomme markkinoille myös saksankielisen version, Tick-Tack-ArmbandUhrenMagazin, Saksan suurimman jakelijan kautta. Tämän jälkeen kaikkien kieliversioiden yhteenlaskettu levikki on reilusti kuusinumeroinen. Olemme näin yksi maailman laajalevikkisimmistä kelloalan erikoisaikakauslehdistä. Saat lisätietoa ilmestymisaikatauluista ja hinnoista mediakortistamme.

Mediakortissa on kerrottu myös ilmoitusten tekniset vaatimukset ja aineistopäivät.

Lehtemme väliin saa myös erilaisia liitepaikkoja ja nykyaikainen painoyhteistyökumppanimme, PunaMusta, pystyy tarjoamaan kaikki nykyaikaisimmat tekniset ratkaisut liitteistämiseen. Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme myös erittäin kustannustehokkaan verkko- ja somemediakanavamme. Teemme myös tilauksesta teema- ja asiakaslehtiä asiakkaan tarpeen mukaan.  Kysy ratkaisuistamme.

LUKIJATUTKIMUS 2017

Tutkimusmateriaali 93 henkeä (puhelinhaastattelut ja verkkolomake). Suurin osa lukijoista asuu parisuhteessa tai avioliitossa. Noin 50 prosenttia vastaajista oli tilannut Kellolehden.


Faktat Kellolehti numero 1/2017:n jälkeen:

Keskivertolukija:
asuu eteläisessä Suomessa. Heitä on 42 %. Loput asuvat Suomen suurimpien kaupunkien ulkopuolella.
Lukijoista:
miehiä 72 % ja naisia 28 %.
42 % on iältään 35-54-vuotiaita.
64 % asuu omistusasunnossa.
84 % on hankkinut tai on hankkimassa uutta autoa.
92 % aikoo ostaa yhden tai useamman kellon seuraavan vuoden aikana.
98 % pitää Kellolehteä laadukkaana tai erittäin laadukkaana julkaisuna.

Kellolehden kaikki numerot on myyty loppuun Lehtipisteissä.